De Nationale Autokaart

Headline_Het_reclamebureau_van_Amsterdam_NationaleAutokaart_Websiteenhuisstijl_THDe Nationale Autokaart is nu ook te gebruiken bij AutoServiceKroon Veenendaal, Barneveld en Ede. Vraag hem direct aan en profiteer van veel voordelen!

Alle voordelen op een rij.

Gratis APK-keuring
Voor een eenmalig bedrag van €. 69,- heeft u uw leven lang recht op gratis APK-keuringen. U kunt daarvoor terecht bij AutoServiceKroon te Veenendaal, Barneveld en Ede.

Eventuele reparaties aan de auto kunt u direct laten repareren bij één van onze AutoServiceKroon vestigingen, Waarop u direct voordeel ontvangt.

10% korting op auto-onderdelen
Deze korting geldt niet alleen voor de onderdelen die vervangen moeten worden tijdens de APK-keuring, maar ook bij tussentijdse reparaties, kleine en grote beurt.

Extra autovoordeel
De Nationale AutoKaart zet zich in om zijn leden extra voordeel voor hun auto te bezorgen. Kijk voor de actuele aanbiedingen op de Site www.nationaleautokaart.nl

Wat krijgt u niet?
De Nationale AutoKaart geeft u geen recht op een viergastest of roetmeting. De reden is, dat deze niet voor alle auto’s geldt. De roetmeting bij de APK geldt voor voertuigen met een dieselmotor èn een bouwjaar van 1980 of later. De viergastest geldt voor auto`s met een benzinemotor of LPG-motor met een geregelde katalysator èn met een bouwjaar van 1993 of later.

Bent u verplicht een 4-gastest of roetmeting te doen? Dan hebben we voor u wel een speciale prijs. U betaalt dan maximaal:
€ 16,50 voor 4-gastest en
€ 24,50 voor de roetmeting

Wilt u direct Contact met één van onze vestigingen en meer informatie weten over de Nationale Autokaart kies hieronder uw vestiging en vul het contact formulier volledig in.

Sjabloon-1e-occasion-foto.png_large